FAQ

1. Què és Bus Up ®?
BusUp és una plataforma que et permet tarificar o contractar un servei de transport en autocar a la teva mida en temps real.
 A través de l'App podràs pagar el total del viatge o dividir-lo entre tots els passatgers.
Tu i la resta de passatgers podreu gestionar o consultar els detalls de la ruta a través de BusUp App sempre que vulgueu.
A més, mitjançant la nostra plataforma podràs comprar un tiquet per a qualsevol dels esdeveniments publicats per BusUp o proposar una ruta personalitzada segons les teves necessitats per arribar a qualsevol d'ells.

 

2. Quines opcions de transport hi ha disponibles normalment?
a. Rutes disponibles: Rutes amb un recorregut fix que seran confirmades en aconseguir un nombre mínim de passatgers. Si no s'aconsegueix arribar al nombre mínim de passatgers, es cancel·larà la ruta i es retornaran automàticament els diners als usuaris que han pagat el servei. En cas de cancel·lació d'una ruta, els usuaris sempre seran avisats entre 8 i 15 dies abans de l'esdeveniment perquè puguin trobar alternatives. L'ingrés a la targeta de compra s'efectuarà en un màxim de 15 dies després de la cancel·lació i conseqüent devolució.
b. Proposa la teva ruta: La plataforma permet guardar les necessitats específiques de cada client per tal de crear rutes a demanda si s'arriba a un nombre mínim de passatgers.

 

3. En què consisteix el "proposa la teva ruta"?
Mitjançant la nostra plataforma, podràs registrar les teves necessitats de mobilitat per a l'esdeveniment concret.
Posteriorment, la plataforma BusUp® identificarà i crearà les rutes segons la demanda dels clients, ajustant-se als requeriments prèviament realitzats per cada un. Com més gran sigui la demanda per a una ruta concreta, més gran serà la possibilitat que aquesta tiri endavant.

 

4. Hi ha algun tipus de compromís de compra en registrar les meves dades o proposar una ruta?
No, no hi ha cap tipus de compromís quan registres teves dades. Aquests són utilitzats per identificar si hi ha més usuaris amb les teves mateixes necessitats de mobilitat i, en cas afirmatiu, poder oferir-te una ruta i informar en cas que aquesta es publiqui.

 

5. Quines dades necessito per reservar la meva plaça?
La persona que compra el / els bitllets, en el moment de pagar, ha d'introduir el seu nom, una adreça de correu electrònic vàlida, un telèfon de contacte, així com les dades de la targeta per realitzar el pagament.

 

6. Quin preu tenen els bitllets d'autocar?
Els preus estan calculats en funció de cada ruta.

 

7. Fins quan puc comprar els tiquets d'autocar?
a. Les Rutes fixes disponibles es tancaran entre 8 i 15 dies abans de l'esdeveniment. Si no s'aconsegueix arribar al nombre mínim de passatgers, es cancel·larà la ruta i es retornarà automàticament els diners als usuaris que han pagat el servei.
b. L'opció de "proposa la teva ruta" es tancarà 2 setmanes abans del viatge.


8. Si vull anul·lar la compra d'un tiquet, ens tornaran l'import que hem pagat?
No es retornarà l'import de qualsevol tiquet d'esdeveniment d'una ruta fixa confirmada. Només si l'esdeveniment en si quedés cancel·lat per causes alienes a BusUp.

 

9. Puc reservar més d'una plaça en un únic procés de compra?
Sí, es poden comprar tantes places com hi hagi disponibles, fins i tot de rutes diferents.

 

10. Quantes places hi ha disponibles per ruta?
Les places per ruta dependran de la demanda. Es poden anar actualitzant i oferint més opcions en funció de les peticions dels usuaris.

 

11. Vull comprar un bitllet per a una ruta, però ja està completa. Què puc fer?
Envia'ns un correu a info@busup.com amb la teva petició i l'equip de BusUp intentarà buscar una solució.

 

12. Com podem comprovar la situació exacta d'una parada?
En el bitllet que rebreu a la vostra adreça de correu electrònic constarà tota la informació del punt o punts de parada.
En el cas que tingueu alguna pregunta sobre la ruta i el recorregut, podeu plantejar els vostres dubtes en info@busup.com

 

13. A quina hora hem d'estar a la nostra parada?
Us recomanem d'arribar al punt de recollida 15 minuts abans de l'horari marcat en la ruta.

 

14. Puc portar equipatge?
En cas de ser un autocar de 40 a 60 places podràs portar equipatge que no superi els 158 cm, sumats entre alt + ample + llarg (un per passatger).
Si l'autocar reservat és de 10 a 20 places, es tracta d'un minibús, l'equipatge no superarà les mesures d'equipatge de mà (un per passatger).

 

15. Puc portar mascota?
Tan sols els gossos guia podran accedir a l'autocar.
Pots consultar les nostres condicions generals per a informar-te de la permissió de transport de la resta d'animals de companyia.

 

16. Un o diversos dels passatgers utilitzen cadira de rodes, estan adaptats als vehicles per a aquest tipus de circumstàncies?
Es pot disposar de vehicles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. És imprescindible avisar amb antelació a info@busup.com o trucant al +34936896896.

 

17. On em puc informar de les condicions de transport en autocar?
En l'apartat de condicions generals de la plataforma, podràs trobar les condicions de transport i de la plataforma BusUp.

 

18. Què puc fer si tinc dubtes?
Si tens dubtes o algun comentari sobre el procés, posa't en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic info@busup.com